More

Rólunk

A Salgrafika csapata több éves tapasztalattal nyújt minőségi garfikai szolgáltatásokat ügyfeleinek. Az elvégzett munkáink őnről szólnak, az őn cége, vállalkozása sikeréről , termékének , szolgáltatásának ismertségéről, sikerességéről. Fiatal, lendületes csapatunk ennek szellemében valósítja meg elképzeléseit. Munkánk sikerességének alapját minőségi anyagok felhasználása bíztosítja. Pontos igényeinek felmérését követően a feladat megvalósítására törekszünk, kizárva a pénz és időrabló munkafolyamatokat.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt magánszemélyek, vállalkozások részére a dekoráció illetve reklám területén tervezéstől a kivitelezésig. Számunkra fontos a hosszútávú munkakapcsolat, ezért csak minőségi gépekkel és alapanyogokkal dolgozunk. Kialakítjuk cége arculatát, elkészítjük reklámanyagait. Vállaljuk továbbiakban kiadványok szerkesztését, nyomdai előkészítését, kül- és beltéri reklámhordozók profeszszionális nyomtatását, vágását. Plakátok, óriásplakátok, járműdekorációk, matricák, valamint molinók készítését is kiváló, UV stabil nyomtatási minőségben.

A megfelelő design, a mínőség kifejezésének eszköze. Segítségével esztétikusabbá , szebbé , versenyképessebbé és sikeresebbé tesszük ügyfeleink cégét, vállalkozását, termékét vagy szolgáltatását. Komplex megoldásokkal szolgálunk ügyfeleinknek konkrét elképzeléseiket figyelembevéve a logótervezéstől egészen a komplet céges arculattervezésig. Hiszünk benne, hogy akkor sikeres a munkánk, ha a megrendelőink az elkészült anyagokat sajátjuknak érzik. Folyamatosan fejlesztjük vállalkozásunkat a piaci igények alakulása szerint, így mindig verenyképes szolgáltatást, illetve termékeket tudunk biztosítani akár az egész ország területén. Salgrafika az elkészült anyagok kivitelezésében sem ismer lehetetlent.

Reméljük  hamarosan az Ön cége, vállalkozása is az elégedett ügyfeleink táborát növeli és a jövőben is segíthetjük megvalósítani elképzeléseit!

Plotter nyomtatás

Reklámponyva/Molínó/, Épületháló , Backlit (átvilágítható) ponyva , Öntapadós fólia , Perforált ablakfólia ("One Way Vision") , Festővászon

 

Salgrafika csapatának nincs olyan plotter nyomtatással kapcsolatos megrendelés, mely megoldhatatlan feladatot jelentene számunkra. Visszatérő, elégedett ügyfeleink növekvő száma biztosíték számunkra. hogy kifogástalanok munkáink. 

Íves nyomtatás

Gazdaságos professzionális nyomtatás A7-től A3plusz méretig fotóminőségben. Kis példányszámú megrendelés estén ajánjuk .

 

Salgrafika csapata a kevesebb példányszámú megrendeléseket is gazda-ságosan, pofesszionális minőségben tudja kivitelezni. Kollégáink szívesen segítenek a megfelelő gazdaságos formátum és technika kiválasztásában.